Om Twenty20

Om Twenty20

Lige midt i coronakrisen åbnede jeg min nye butik - Twenty20 - på Langegade 22 i Kerteminde - men til trods for krise, nedgang og utryghed har Kertemindes borgere givet min lille butik den bedste start, man kunne ønske sig.

Jeg er SÅ taknemmelig!

Mit navn er Winnie, og jeg har beskæftiget mig med sko de sidste 20 år - udlært i skobutik i Odense og senere som sælger af kvalitetssko til både børn og voksne. De senere år har jeg haft en længsel efter at forfølge min drøm om at åbne egen butik - en butik med kvalitetsko, og hvor produktkendskab og personlig betjening har højeste prioritet. 

 

 

Jeg har en stærk passion for kvalitet - og produkterne i butikken er nøje udvalgt med tanke på godt håndværk og tidens trend. Jeg tilbyder mine kunder personlig sparring og vejledning med fokus på deres behov og ønsker. 

Hos Twenty20 i Langegade har vi et bredt udvalg af sko, sandaler, støvler, sneakers og meget mere til både mænd og kvinder - og vi glæder os til at betjene jer :-)

 

 

Vi ses
 
Winnie
Twenty20
Tilbage til blog